Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Standup med Hallvard Dyrnes

20 september @ 20:30 - 01:00

250,00kr-300,00kr

Vestfold Studentsamfunn ønsker velkommen til standup show på HUSΞT med Hallvard Dyrnes den 20. september 2024!

Dørene åpner klokken 20:30 og showet starter klokken 21:00. Arrangementet er åpent for alle som ønsker å komme, ikke bare studenter. Velkommen til show!

“Første Show” er det første solo standup-showet til Hallvard Dyrnes.

Etter å ha gjort standup i sju år (deriblant toaletter, ungdomsklubber og en buss på vei til Drammen) har han gått hen å booket seg inn på et sted med bar. Han har sett gjennom alt av notater fra de siste åra, for å sette sammen en time med ting han synes er gøy. Og slengt inn en del nytt. For å spare inn litt penger gjør han også sin egen support. Så det blir mye Hallvard. Som jo også er litt poenget med et soloshow.

Hallvard Dyrnes debuterte som standup-komiker i 2016. Året etter vant han “Årets nykommer” under Humorfest i Bergen. Etter det har han reist landet rundt og opptrådt på flere av landets største scener. Latter, Ricks, Lille Ole Bull, Det Andre Teatret, Olavshallen (også den lille scenen), Josefines Vertshus og Nieu for å nevne noen. Han har vært å se på TV i Latter Live og Hvite Gutter. Og har de siste årene bygget seg opp en følgerskare ved å legge ut standup-klipp på TikTok.

TikTok – https://www.tiktok.com/@hallvarddyrnes

Instagram – https://www.instagram.com/hallvarddyrnes/

Twitter – https://twitter.com/HallvardDyrnes

Youtube – https://www.youtube.com/user/DuncanEdwards6

Booking – https://www.showpeople.no/profiler/hallvard-dyrnes

 

Ordinærpris på inngangbilletter er 300 kroner, studentpris er 275 kroner, og medlemspris på inngangbilletter er 250 kroner.

Studentbilletter kan kun brukes av studenter som kan vise gyldig studentbevis ved inngang, og medlemsbilletter kan kun brukes av personer med gyldig medlemskap i Vestfold Studentsamfunn for Høsten 2024. Medlemskap kan kjøpes her. Billetter er bindende, personlige, og refunderes ikke, samt underlagt våre salgsvilkår. Aldersgrense for alle deltagere er 18 år, og gjester må kunne fremvise gyldig legitimasjon.

 

Dersom +/- for valg av antall billetter ikke virker. Trykk på tallet i mellom / de tomme området i mellom og tast in ønsket antall billetter manuelt.

Detaljer

Dato:
20 september
Tid
20:30 - 01:00
Kostnad
250,00kr-300,00kr
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Vestfold Studentsafunn
Telefonn
+47 97321314
Epost
post@studentsamfunnet.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Studenthuset i Vestfold
Raveien 201
Borre, Vestfold og Telemark 3184 Norge
+ Google-kart
Telefonn
+47 97321314
Vis Sted nettside

Billetter

Tallene nedenfor inkluderer billetter til dette arrangementet som allerede ligger i handlekurven din. Ved å klikke på "Få billetter" kan du redigere eksisterende deltakerinformasjon samt endre antall billetter.
Inngangsbillett Hallvard Dyrnes
Inngangsbillett for show med Hallvard Dyrnes. Aldersgrense 18 år. Billetten er underlagt våre salgsvilkår.
300,00 kr
Ubegrenset
Studentbillett Hallvard Dyrnes
Inngangsbillett for show med Hallvard Dyrnes for studenter med gyldig studentbevis for Høsten 2024. Aldersgrense 18 år. Billetten er underlagt våre salgsvilkår.
275,00 kr
Ubegrenset
Medlemsbillett Hallvard Dyrnes
Inngangsbillett for show med Hallvard Dyrnes for medlemmer av Vertfold Studentsamfunn. Billetten krever gyldig medlemskap for Høsten 2024. Aldersgrense 18 år. Billetten er underlagt våre salgsvilkår.
250,00 kr
Ubegrenset
nb_NONorwegian